Ο «καυτός» χορός του Αρτέμη Σώρρα [Βίντεο]

Υπό τους ήχους του “you can leave your hat on” από τη θρυλική ταινία «εννιάμιση εβδομάδες» ο Αρτέμης Σώρρας επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα του , το μακρινό 1987 . Το video –ντοκουμέντο που φέρνουν στο φως τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» είναι από διαγωνισμό bodybuilders που τα δίνουν όλα επί σκηνής για τον τίτλο του mister Πελοπόννησος . Στον …αγώνα ρίχνεται και ο 20χρονος τότε «Μάκης» όπως τον φωνάζει το κοινό , ο οποίος με κοιλιακούς φέτες και ύφος πρωταθλητή, λικνίζεται καταχειροκροτούμενος από το κοινό.
Ο καταζητούμενος σήμερα Πατρινός, διαγωνίστηκε στην κοντή κατηγορία των Τζούνιορς και έδωσε σκληρή μάχη για την πρώτη θέση ως ο αθλητής με το νούμερο 3. Ο συναθλητής του με το νούμερο 5 όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακός με αποτέλεσμα να αναδειχθούν και οι δύο νικητές και να μοιραστούν το πρώτο βραβείο. Ο αθλητισμός ήταν η αφορμή να γνωρίσει ο Αρτέμης Σώρρας και τη γυναίκα της ζωής του , τη Βαία Ρούγκλιου με την οποία εξαφανίστηκαν μαζί μετά την καταδίκη τους σε κάθειρξη 8 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο της Πάτρας όπου ο παραλίγο “σωτήρας” της Ελλάδας έκανε προπονήσεις , ενώ εκείνη είχε βρεθεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων στα ΤΕΙ.
https://www.youtube.com/watch?v=72en5CGVNJsrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.