Αυτοί είναι οι δυο νεκροί στο Survivor-Ενα καρδιακό επεισόδιο και μια αυτοκτονία (βίντεο)

Κι όμως είναι αλήθεια. Χθές κυκλοφόρησε ώς είδηση και όπως κάνουμε πάντα… ανατρέξανε στο παρελθόν για να μάθουμε περισσοτερα. Καταφέραμε και εντοπίσαμε ένα ρεπορτάζ του έγκυρου Euronews για την υπόθεση αυτή που συγκλόνισε τους φανατικούς τηλεθεατές του Reality. Τι συνέβη; Ο γιατρός του γαλλικού «Survivor» αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή ένιωσε ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον θάνατο του 25χρονου παίκτη Ζεράρ Μπαμπέν , πριν απο μήνες, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή. Ο 38χρονος Τιερί Κοστά άφησε πίσω του ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Ο παραγωγός Φρανκ Φερμέν Γκιγιόν δηλώνει: »Υπάρχει οργή για τις ανώνυμες ιστορίες που δημοσιεύτηκαν, οργή για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς, οργή για όλους όσοι διέδωσαν στοιχεία χωρίς να έχουν ελέγξει αν αληθεύουν». Ο γιατρός έγραψε στο σημείωμα ότι το όνομά του αμαυρώθηκε από τα μίντια και αναφέρει ότι εξέτασε τον Μπαμπέν ως ασθενή και όχι ως διαγωνιζόμενο.
https://www.youtube.com/watch?v=gHdNJYEjxQArn

 gossip-tv.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.