Survivor: «Τα παιδιά τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα»

Αυτό λέγεται τιτανοτεράστια ανατροπή.
Οι παίκτες του Survivor, αποχωρήσαντες και μη, όπως και η παραγωγή του παιχνιδιού όπου σταθούν κι όπου βρεθούν αρνούνται κατηγορηματικά ότι διατίθεται επιπρόσθετο φαγητό.
Υποστηρίζουν δηλαδή, ότι καταναλώνουν τα βρώσιμα έπαθλα και ό,τι μπορεί να βρει η κάθε ομάδα στην παραλία της, τίποτα όμως περισσότερο από όσα καταγράφουν οι κάμερες.
Ωστόσο, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει διαφορετική άποψη, την οποία και εξέφρασε στην εκπομπή «Τώρα» το πρωί της Παρασκευής.
Η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι αρχικά μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το Survivor, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και στα δύο επιτυχημένα τάλεντ σόου του καναλιού, The Voice και X Factor.
Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την τροφή των διαγωνιζομένων, δήλωσε: «Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», διαψεύδοντας όλα όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με το θέμα μέχρι και σήμερα.
Εμείς τελικά, ποιον να πιστέψουμε;
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=NiMfcEPKX94rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.