Πόσα κερδίζουν οι Καρντάσιαν από τα ποστ στα social media

Εξαιρετικά προσοδοφόρα είναι τα ποστ που κάνουν στα social media οι αδελφές Καρντάσιαν, οι οποίες όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα δεις να βρίσκονται από κάτω.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Talent Resources, Μάικλ Χέλερ, ο οποίος διαχειρίζεται πολλές από τις συμφωνίες τους, κάθε ποστ αποφέρει μεγάλα κέρδη στις τρεις αδελφές με τις χορηγούμενες αναρτήσεις τους στα social media να αποτελούν το 24% του εισοδήματός τους.
Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα, η Κιμ Καρντάσιαν έχει πάνω από 95 εκατομμύρια followers και, σύμφωνα με τον Χέλερ, παίρνει μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε καμπάνια.
Η 32χρονη Κλόε και η 37χρονη Κόρτνεϊ, με 64,3 εκατ. και 54,5 εκατ. followers αντίστοιχα βγάζουν περίπου 250.000 δολάρια.
Τα ποσταρίσματά τους περιλαμβάνουν πολύ συχνά αφεψήματα απώλειας βάρους, ροφήματα πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά με τον Χέλερ να τονίζει ότι είναι προϊόντα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους.
«Δεν λένε «ναι» σε κάθε προσφορά, μόνο σε αυτές που ταιριάζουν στο brand τους. Απορρίπτουν πολλές προτάσεις», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του διευθύνοντα σύμβουλο της Talent Resources.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.