Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή του απάντησε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το τηλεοπτικό μέλλον του.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον παρουσιαστή να έχει έντονη διαφωνία με τον ΣΚΑΪ, μετά τα όσα ανέφερε για την τραγωδία στα Τέμπη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε για την απόφασή του να μη συνεχίσει το «Καλό Μεσημεράκι» την επόμενη σεζόν: «Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω, γιατί δεν το κάνω γενικά, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω, γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δεν μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Θα τα πω και παρακάτω, απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά, είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή που δεν συμβαίνουν και πρέπει να συμβούν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν εντάσεις, γιατί δεν είναι αλήθεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.