Φουρέιρα: Ακύρωσε όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι για λόγους υγείας! Τι πραγματικά συμβαίνει

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στους φαν της οι απανωτές ακυρώσεις των συναυλιών της Ελένης Φουρέιρα οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για όλο το καλοκαίρι που διανύουμε.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα.

»Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι» ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου ενώ πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στους φανατικούς της θαυμαστές στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κύπρου Παρασκευή βράδυ (22/7), με το φανατικό της κοινό να ανυπομονεί να την ακούσει από κοντά.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, μιας και η συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού, η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, που καθιστούσε αδύνατη την παρουσία της εκεί.

«Δυστυχώς, για λόγους υγείας, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Nava Seaside την Παρασκευή 22 Ιουλίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

»Η ομάδα του Kinky Nights της εύχεται καλή ανάρρωση.

»Το Kinky Party θα πραγματοποιηθεί και θα επικοινωνήσουμε για νέες κρατήσεις».

Η νέα ακύρωση της συναυλίας της στον Έβρο ενέτεινε την ανησυχία των φαν της Ελένης Φουρέιρα που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς της συμβαίνει και γιατί συνεχίζει να επικαλείται λόγους υγείας.

Επιπλέον, η τελευταία ανακοίνωσή της, ότι δηλαδή προέβη στην ακύρωση όλων των συναυλιών της για το φετινό καλοκαίρι, δημιουργεί πολλά ερωτήματα και κάνει τους θαυμαστές της να ανησυχούν ακόμα περισσότερο.

Πηγή: Gossip

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.