J2US: Μ.Πατούλη για σχόλιο Δ.Βανδή – «Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια»

Τελικά μένει ή αποχωρεί η Μαρίνα Πατούλη από το J2US;

Η ίδια ανακοίνωσε πως θέλει να σταματήσει, όμως σε μετέπειτα δηλώσεις της, αλλά και σύμφωνα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, εκείνη συνεχίζει κανονικά στο σόου.

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως ήρθε η Μαρίνα Πατούλη στο τελευταίο live του J2US, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει πριν ολοκληρωθεί το σόου την πρόθεσή της να αποχωρήσει. «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας. Δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πάρα πολλές» είπε.

Η Μαρίνα Πατούλη συνέχισε λέγοντας: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα, όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν» και πρόσθεσε: «Εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι, ο λόγος που είμαι εδώ είναι ο όμιλος UNESCO βορείων προαστίων, ο φιλανθρωπικός σκοπός. Αυτό αμφισβητήθηκε» είπε.

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US

Η Ελένη Δήμου πήρε πάντως το μικρόφωνο και απευθυνόμενη στη Μαρίνα Πατούλη, της είπε: «Έχει τόσα τραγούδια που μπορείς να πεις, που είναι λάθος να φύγεις». Επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης έκλεισε με μια υπόσχεση, η Μαρίνα Πατούλη να βρεθεί, ως guest στο επόμενο live για να τραγουδήσει το τραγούδι «κυρά Γιώργαινα».

Η ενόχληση της Μαρίνας Πατούλη με την κριτική της Δέσποινας Βανδή

Σε δηλώσεις της, οι οποίες αναπαράχθηκαν το πρωί της Δευτέρας, η Μαρίνα Πατούλη εξέφρασε την ενόχλησή της, τόσο για την επιλογή του τραγουδιού, όσο όμως και αναφορικά με την κριτική στο πρόσωπό της από την Δέσποινα Βανδή.

«Πρότεινα κάποια τραγούδια κι εγώ και συζητήσαμε με τον Θάνο τον Πετρέλη, για κάποια τραγούδια τα οποία δεν τα ήθελε ο παραγωγός του» είπε στη τηλεόραση του ANT1. «Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα, ότι δεν θα μπορούσα να αποδώσω» συνέχισε.

«Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» είπε επίσης η Μαρίνα Πατούλη, αναφερόμενη στο σχόλιο της Δέσποινας Βανδή το βράδυ του Σαββάτου. Πάντως, παρότι on air ανακοίνωσε την αποχώρησή της, σημείωσε: «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο τον Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα».

«Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μια πορεία ζωής και πηγαίνει εκεί να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια» είπε.

Αποκάλυψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου: Δεν έφυγε η Μαρίνα Πατούλη από το J2US

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου υποστήριξε πως η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε γνώμη: «Εγώ κατάλαβα ότι στο τέλος την πείσαμε», είπε.

«Η κυρία Πατούλη η οποία είναι θεά, γελάμε πάρα πολύ» σχολίασε επίσης η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο J2US με τον Τζέιμς Καφετζή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.