Survivor: Έξαλλος ο Ατζούν για τις διαρροές – Τζέιμς και Νίκος έπαιρναν φαγητό και πληροφορίες

Έτοιμη δηλώνει η Ατζούν Media για μετακινήσεις υπαλλήλων αν συνεχιστούν οι διαρροές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού”. Ήδη κάποια μέλη της παραγωγής μετατέθηκαν στα Survivor Ρουμανίας και Τουρκίας, καθώς φέρονται να έδιναν πληροφορίες, αλλά και φαγητό στον Τζέιμς Καφετζή και στον Νίκο Μπάρτζη. Αντίστοιχα οι θέσεις των Ελλήνων καλύφθηκαν από μέλη της ρουμάνικης και τουρκικής αποστολής.

Οι Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό «κατηγορήθηκαν» κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις.

Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός. Θεωρεί ότι είναι σε κομβικό σημείο το παιχνίδι και τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι διαρροές παρά το θέμα του φαγητού. Αν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις τις επόμενες ημέρες, ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.