Κόντρα Σκορδά-Σαλαγκούδη on air: “Μου κάνεις προσωπική επίθεση”

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Ανθής Σαλαγκούδη κατά τη διάρκεια του Πρωινού. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη σε όσους την κατηγόρησαν πως οι γονείς της, τη βοήθησαν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, εξασφαλίζοντας της ψήφους. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στη μητέρα της με την Ανθή Σαλαγκούδη και τη Φαίη Σκόρδα να διασταυρώνουν τα… ξίφη τους.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πως συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;

Φαίη Σκορδά: Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Φαίη Σκορδά: Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;

Ανθή Σαλαγκούδη: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Φαίη Σκορδά: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Φαίη Σκορδά: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία.

Δείτε την κόντρα από το 11:13 του βίντεο

Σκορδά στους συνεργάτες της: Περάσατε καλά; Θέλετε να τη ξαναφέρω;

Mετά την τέλος εκπομπής η Φαίη Σκορδά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μερικά βίντεο. Όπως θα δείτε, οι συνεργάτες της γελούσαν διαρκώς με τα σχόλια που διάβαζαν στο Twitter για την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών.

“Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο twitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;”, είπε η παρουσιάστρια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.