Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αλαλούμ» στο Αργεντινή-Μαρόκο – Νικητές οι Αφρικανοί με 2-1 – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόλυτο χάος επικράτησε στον αγώνα Αργεντινή – Μαρόκο  στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ενώ ο αγώνας είχε διακοπεί στο 106 λεπτό και η Αργεντινή μόλις είχε ισοφαρίσει σε 2-2, το σκηνικό δυο ώρες μετά άλλαξε άρδην.

Ο Σουηδός διαιτητής φέρεται να ετοιμαζόταν να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα με το που σημειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Μεδίνα, όμως δεν πρόλαβε καθώς υπήρξε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, με παράλληλη ρίψη φωτοβολίδων και μπουκαλιών

Δείτε σχετικό βίντεο:

Τελικά, αφού οι δύο ομάδες είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια με τους διαιτητές, ο Σουηδός ρέφερι κλήθηκε από το VAR να ελέγξει ξανά τη φάση για πιθανό επιθετικό φάουλ του Αργεντινού σκόρερ. Αυτό έγινε και τελικά το γκολ της Αργεντινής ακυρώθηκε.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε για τρία λεπτά ακόμα, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την ομάδα του Μαρόκου μεγάλη νικήτρια με 2-1.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Το χρονικό του αγώνα

Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), που μάλιστα έβγαλε την ασίστ στον Σιμεόνε, για το γκολ με το οποίο η Αργεντινή μείωσε σε 2-1.

Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (50’) διπλασίασε το προβάδισμα (2-0) των Μαροκινών από το σημείο του πέναλτι. Μάλιστα, πριν την παράβαση εξετάστηκε η φάση από τον Σουηδό διαιτητή Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ.

Μασεράνο: «Ένα τσίρκο»

Ο προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδας της Αργεντινής, Χαβιέ Μασεράνο δεν… μάσησε τα λόγια του με αυτά που είδε να γίνονται: «Είναι το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», ήταν η λακωνική δήλωσή του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.