Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου

Στη Νότιο Αμερική και την Αργεντινή, η Μπόκα Τζούνιορς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όμως θρηνεί την απώλεια οπαδού της σε τροχαίο δυστύχημα πριν το ματς

Μπόκα Τζούνιορς και Πατρονάτο προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής εκεί που περιμένουν ήδη Ταγιέρες και Μπάνφιλντ.
Η Κίλμες προηγήθηκε νωρίς με τον Μπονέτο, απέναντι στην Μπόκα, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Μπενεντέτο.

Πέρασαν, μάλιστα και μπροστά στο σκορ με τον Χαβιέ Μοράλες, στο 34’ με τον Λανγκόνι να σκοράρει στο 59’ για το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 65’ με τον Παβόνε για το τελικό 3-2.

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από δυστύχημα που συνέβη πριν τη σέντρα μετά από ανατροπή ενός λεωφορείου με οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς που πήγαινε προς το γήπεδο με αποτέλεσμα μία 23χρονη κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Στον έτερο προημιτελικό, η Ρίβερ Πλέιτ προηγήθηκε της Πατρονάτο στο 10’ με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ζουκουλίνι. Ο Εστιγκαρίμπια ισοφάρισε στο 34’ μετά από κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας, και πήρε και προβάδισμα στην αρχή του β’ μέρους με τον Τζόναθαν Ερέρα.

Το απευθείας κόρνερ του Κιντέρο στο 52’ έφερε το ματς ξανά στην ισοπαλία και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Με την εύστοχη εκτέλεση του Τσαμόρο η Πατρονάτο απέκλεισε τη Ρίβερ και ολοκλήρωσε την έκπληξη της διοργάνωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.