Πιστός στην παράδοση ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Για 12ο ματς αήττητος στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, για 11ο ματς στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ επίσης αήττητος. Η παράδοση, λοιπόν, συνεχίστηκε για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης, νίκησε 1-0 την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση είχε ένα κέρδος. Λέγεται Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Μπορεί να έκανε ελάχιστες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, να είχε μεγάλη διάστημα αγωνιστικής απραξίας, αφού το πρωτάθλημα στην Ουκρανία είχε διακοπεί λόγω χειμώνα πριν σταματήσει λόγω πολέμου.

Μέχρι να μείνει από δυνάμεις έδωσε δείγματα του αναμφισβήτητου ταλέντου που διαθέτει. Ξέρει όμως και κάτι άλλο. Να «διαβάζει» το παιχνίδι και να συνεργάζεται άψογα με τους συμπαίκτες του, έστω κι αν δεν τους ξέρει!

Στο 20′ ήταν αυτός που έχασε μια από τις λίγες ευκαιρίες της ΑΕΚ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ με πολλές απουσίες και κούραση από το ματς της Πέμπτης στη Γάνδη κατάφερε να δείξει συγκεντρωμένος. Έφθασε στο γκολ στο 50′ με τον Τσόλακ που νίκησε στο «τετ-α-τετ» τον γκολκίπερ της ΑΕΚ Στάνκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ νοιώθει περισσότερη σιγουριά για τη μάχη που δίνει για τη 2η θέση, ενώ η ΑΕΚ βάζει σε κίνδυνο την 3η,αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνσιτική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και την 1η των πλέι άουτ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.