Γκολ & θέαμα στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η Βιγιαρεάλ πήρε το τελευταίο εισιτήριο του Champions League από την Αταλάντα.

Η Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στη φάση των 16 του Champions League.

Το κίτρινο υποβρύχιο επικράτησε της Αταλάντας με 3 – 2 στο εξ’ αναβολής ματς λόγω έντονης χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο, με την ιταλική ομάδα να συνεχίζει πλέον στο Europa League.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ντανζουμά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Καπουέ έκανε το 2 – 0.

Ο Ντανζουμά στο 51’ πέτυχε το 2ο προσωπικό και το 3ο συνολικά γκολ για τους Ισπανούς.

Η Αταλάντα δεν το έβαλε κάτω και στο 71’ μείωσε σε 3 – 1 με τον Μαλινόβσκι, ενώ στο 80’ ο Ζαπάτα διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2. Πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού οι Ιταλοί.

Στο Στάδιο Ντιέγκο Μαραντάνο, η Νάπολι έστειλε τη Λέστερ στο Conference League, παίρνοντας την πρόκριση στη συνέχεια του Europa. Οι παρτενοπέι κατάφεραν να προηγηθούν στο 4΄με τον Ουνάς ενώ το 2 – 0 διαμόρφωσε ο Ελμάς στο 24’.

Η Νάπολι πάγωσε στην γρήγορη ισοφάριση των Αλεπούδων, με τον Έβανς στο 27’ και τον Ντιούσμπερι – Χολ στο 33’.

Ο Ελμάς αναδείχθηκε ο πρωταγωνιστής της βραδιάς σώζοντας του Ιταλούς με το δεύτερο του τέρμα στο 53’.

Με τον Ογιαρθάμπαλ η Σοσιεδάδ διέλυσε την Αϊντχόφεν παίρνοντας τη θέση της στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 43΄ ο Ισπανός φορ άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης ενώ στο 62΄ έκανε το 2 – 0.

Η αποβολή του Σανγκαρέ στο 75΄ οριστικοποίησε τον υποβιβασμό των Ολλανδών στο Κόνφερενς Λιγκ, με τον Σόρλοθ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει τα τελικό 3 – 0.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.