Champions League: Η ακτινογραφία των οκτώ ομίλων

Ποιες ομάδες βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση και ποιες κινδυνεύουν με αποκλεισμό

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League ξεκίνησε. Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία. Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται τα 16 παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Τέσσερις ομάδες, η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Μπάγερν και η Γιουβέντους έχουν κάνει το 3 στα 3 και με 9 βαθμούς βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση.

Στον αντίποδα υπάρχουν 4 ομάδες, η Λειψία, η Μίλαν, η Μπεσίκτας και η Μάλμε, που μετράνε 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με 0 βαθμούς είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στους 8 ομίλους:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν (Τετάρτη, 22:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ (Τετάρτη 22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν με 7 βαθμούς και η Μάντσεστερ Σίτι με 6 είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ με 4 βαθμούς και η Λειψία με 0 φαίνεται ότι θα παλέψουν για την 3η θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση των ομίλων του Europa League.

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης με πάνω από 500 επιλογές

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μίλαν-Πόρτο (Τετάρτη, 19:45)

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη, 22:00)

«Αφεντικό» του ομίλου είναι η Λίβερπουλ με 9 βαθμούς. Ισοβαθμούν στη 2η θέση με 4 πόντους η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Πόρτο. Σε πολύ δύσκολη θέση είναι η Μίλαν, χωρίς βαθμό.

 

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας (Τετάρτη, 22:00)

Ντόρτμουντ-Άγιαξ (Τετάρτη, 22:00)

Ο Άγιαξ με 9 βαθμούς και η Ντόρτμουντ με 6 είναι φαβορί για την πρόκριση. Η Σπόρτινγκ έχει 3 βαθμούς και στην τελευταία θέση χωρίς πόντο βρίσκεται η Μπεσίκτας.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Τετάρτη, 19:45)

Σερίφ Τιρασπόλ-Ίντερ (Τετάρτη, 22:00)

Άνω κάτω έχει κάνει τον όμιλο η Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με τη Ρεάλ, με 6 βαθμούς. Στην 3ηθέση με 4 πόντους είναι η Ίντερ και ουραγός με 1 βαθμό η Σαχτάρ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν-Μπενφίκα (Τρίτη, 22:00)

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 22:00)

Περίπατο κάνει η Μπάγερν με 9 βαθμούς και 12-0 τέρματα! Για το 2ο εισιτήριο παλεύουν η Μπενφίκα με 4 βαθμούς, η Μπαρτσελόνα με 3 και με λιγότερες πιθανότητες η Ντιναμό Κιέβου με 1 πόντο.

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλές προσφορές

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη, 22:00)

Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις (Τρίτη, 22:00)

Όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Πρωτοπόρος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6 βαθμούς και ακολουθούν η Βιγιαρεάλ και η Αταλάντα με 4 και η Γιουνγκ Μπόις με 3.

 

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ (Τρίτη, 19:45)

Σεβίλλη-Λιλ (Τρίτη, 22:00)

Η Σάλτσμπουργκ έχει πάρει το προβάδισμα με 7 βαθμούς. Μεγάλη μάχη δίνουν οι άλλες 3 ομάδες, η Σεβίλλη με 3 βαθμούς, η Λιλ με 2 και η Βόλφσμπουργκ με 2.

8οςΟΜΙΛΟΣ

Μάλμε-Τσέλσι (Τρίτη, 19:45)

Γιουβέντους-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Τρίτη, 22:00)

Η Γιουβέντους με 9 βαθμούς και η Τσέλσι με 6 είναι τα 2 μεγάλα φαβορί. Η Ζενίτ με 3 βαθμούς και η Μάλμε χωρίς πόντο λογικά θα παλέψουν για την 3η θέση.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.