Ατρόμητος – Άρης 1-3

Ο Άρης χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο Περιστέρι, όμως βρήκε ισάριθμα γκολ και έφτασε στην πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 1-3.

Υπάρχουν παιχνίδια που όλα σου πάνε καλά. Υπάρχουν παιχνίδια που όλα σου πάνε στραβά. Υπάρχουν και κάποια άλλα, περίεργα παιχνίδια, που ενώ όλα δείχνουν να σου πάνε στραβά, εντέλει όλα σου πηγαίνουν πρίμα!

Ο Άρης χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο Περιστέρι, αλλά καμία δεν του βγήκε σε κακό. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βγήκε με μυϊκό πρόβλημα στο 24ο λεπτό, αλλά λίγο νωρίτερα είχε φροντίσει να κάνει το 0-1 στην πρώτη τελική του Άρη στο παιχνίδι.

Στο ημίχρονο ο Φαμπιάνο αντικαταστάθηκε με πρόβλημα από τον Δεληζήση, όμως χάρη σε αυτή την αλλαγή η άμυνα των κιτρινόμαυρων «έδεσε», μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός είχε μία συγκλονιστική διπλή απόκριουση πάνω στην γραμμή (75’), κρατώντας το 1-3.

Στο 63ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπρούνο Γκάμα να αποχωρήσει με πρόβλημα, όμως λίγο νωρίτερα είχε φροντίσει να κάνει το 1-2 από το σημείο του πέναλτι, το οποίο προήλθε από φάουλ που είχε εκτελέσει ο ίδιος.

 

Και μέσα σε όλα αυτά, το 1-3 ήρθε από τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Μαντσίνι!

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 60 Σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα που μάλλον δεν πήγαινε μέσα, ο Κουλούρης απλώθηκε για να διώξει την μπάλα, την βρήκε με τον αγκώνα και «χάρισε» ένα πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-2, που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς.

Ήρθε τόσο εύκολα το πρώτο φετινό διπλό για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που σκαρφάλωσε για πρώτη φορά πάνω από το μηδέν; Όχι, καμία σχέση.

Κορυφαίος του Άρη ήταν ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να έχει σωρεία από μεγάλες επεμβάσεις, κάτι που δείχνει ότι παραγωγικά η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε ψηλό βαθμό, άσχετα αν δεν τελείωσε τις φάσεις.

Ένα freak πέναλτι του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έκανε χέρι πηδώντας στο τείχος (60’) κι ένα φτηνό πούλημα της μπάλας από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που έφερε το 1-3 (65’) άλλαξαν όλη την ροή ενός κλειστού ματς, που είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, 12 λεπτά συνολικής καθυστέρησης (5 στο πρώτο και 7 στο δεύτερο ημίχρονο) και αμέτρητες φάσεις, σε ένα πραγματικά χορταστικό παιχνίδι…

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.