Βαθμολογία ελληνικού πρωταθλήματος: «Χάνει» το τραίνο της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Μεγάλος χαμένος της 5ης αγωνιστικής των play off ήταν ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα δείχνει να χάνει την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ΟΑΚΑ για το μεταξύ τους ντέρμπι. Παρότι η Ενωση ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς και μένοντας πίσω στο υπόλοιπο παιχνίδι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το 90′ όταν ο Λιβάι Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαχαίρα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος παραμένει στο +5 από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Στο άλλο ντέρμπι της βραδιάς, ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό στο Χαριλάου με 1-0 κλείνοντας πολύ καλά τον άτυχο σήμερα Άρη που παρότι είχε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι ο Δικέφαλος είναι πλέον ισόβαθμος με τον συμπολίτη του στη δεύτερη θέση. Τέλος, στο… αδιάφορο ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός νίκησε στο ρελαντί 1-0 τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αποτελέσματα πλέι οφ Super League

  • Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Παπασταθόπουλος 52′)
  • Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 (Σβαμπ 7′)
  • ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (Γκαρσία 90′- Ιωαννίδης 36′)

Βαθμολογία πλέι οφ Super League

  1. Ολυμπιακός 79
  2. ΠΑΟΚ 57
  3. Άρης 57
  4. ΑΕΚ 55
  5. Παναθηναϊκός 50
  6. Αστέρας Τρίπολης 44

Επόμενη αγωνιστική Super League
Κυριακή 25 Απριλίου

  • 15:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Άρης
  • 19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.