Τεντόγλου: Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου

Το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησε πριν από λίγο ο τρομερός Μίλτος Τεντόγλου! Ο 23χρονος άλτης πέτυχε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με 8.35 μ. κι έτσι κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση όπως και το 2019.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν φανταστικός στην πρώτη του προσπάθεια καταγράφοντας άλμα 8.35 μέτρων. Μάλιστα ήταν μόλις 0.03 εκατοστά λιγότερα από το προσωπικό του και εθνικό μας ρεκόρ (8.38) καταγράφοντας την δεύτερη καλύτερη του επίδοση στον κλειστό στίβο.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έκανε δεύτερη και τρίτη προσπάθεια λόγω του προβλήματος στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί, ενώ το τέταρτο άλμα του ήταν άκυρο.

Ο Τεντόγλου δεν πραγματοποίησε πέμπτο άλμα, αφού κανένας δεν τον πέρασε. Ο Μόντλερ βρέθηκε στην δεύτερη θέση, αφού με άλμα 8.31μ ξεπέρασε τον εαυτό του, αλλά όχι και τον Έλληνα άλτη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φινλανδός Πιούλι με άλμα στα 8.24 μ και εθνικό ρεκόρ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.