Πρόκριση με… λαχτάρα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας και πλαισίωσε ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που είχαν προκριθεί στους «τέσσερις» εις βάρος Παναθηναϊκού, Βόλου και Λαμίας, αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φλέρταραν πάντως με τον αποκλεισμό, αφού ισοφάρισαν στο 87ο λεπτό τους Θεσσαλονικείς στο τελικό 1-1 (πρώτος αγώνας 2-1), από ολέθριο σφάλμα του Κουέστα.

Στο 8΄  ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κάιπερς στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κουέστα.

Ίδια κατάληξη, ένα λεπτό αργότερα, είχε και το σουτ που επιχείρησε ο Σάσα μετά το γύρισμα του Ντάνιελ Μαντσίνι κι αυτές ήταν όλες κι όλες οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 50΄ ο Φιλανδός διαιτητής Ματίας Γκεστράνιους έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδρούτσου στον Τζέγκο. Η απόφαση θα συζητηθεί, αλλά ύστερα από τετράλεπτες διαβουλεύσεις ρέφερι και VAR, ο Γκάμα άνοιξε το σκορ κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους «κίτρινους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε όλες τις αλλαγές σε διάστημα δέκα λεπτών, ο Μάντζιος «απάντησε» για να πάει «σβηστά» ως τη λήξη και θα τα κατάφερνε, αν δεν μεσολαβούσε η φάση στο 87΄.

Στο σημείο εκείνο ο καραδοκών Μπουχαλάκης περίμενε στο δοκάρι τον Κουέστα να αφήσει την μπάλα στο έδαφος, του την πήρε και σε κενή εστία σκόραρε το γκολ της πρόκρισης, με το τρίτο φετινό τέρμα του απέναντι στον Άρη, όλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.