Η Λαμία έσπασε το σερί του Αστέρα, πολύτιμο 0-0 στην Τρίπολη

Το «τρένο» του Αστέρα Τρίπολης με το σερί έξι νικών σταμάτησε από την Λαμία, η οποία απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τους Αρκάδες στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League και επέκτεινε το δικό της σερί στα πέντε ματς δίχως ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαράλες και ακυρωθέν γκολ του Φερνάντεθ, ενώ απέτυχαν να ανέβουν στην 5η θέση, μένοντας στο -1 από τον Παναθηναϊκό.

Η δε ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ανέβασε τη διαφορά της από την τελευταία θέση και την ΑΕΛ στους τρεις βαθμούς.

Όπως αναμενόταν, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων εξαρχής αλλά άργησαν να απειλήσουν. Ένα σουτ του Κώτσιρα στο 15ο λεπτό πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 24’ ο Μπαράλες άγγιξε το 1-0, με την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φερνάντεθ κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Λαμίας από κοντά μετά από μπαλιά του Άλβαρες, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν χρήσης VAR για φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους στα τελευταία λεπτά, με τον Τσιφτσή να μπλοκάρει το σουτ του Ντέλετιτς στο 38’ και τον Καραμάνο να πλασάρει άουτ στο 40’.

Στο δεύτερο μέρος η κατοχή έμεινε στην πλευρά του Αστέρα, οι παίκτες του οποίου ασκούσαν μεγάλη πίεση στους Φθιώτες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις αναλαμπές τους, με τα σουτ των Μπιάρνασον (54’), Ρόμανιτς (72’) και Τζανδάρη (88’) να περνούν άουτ.

Ο δε Μπα απέτυχε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Κώτσιρα στο 90’, στέλνοντας τη μπάλα επάνω στον Τσιφτσή.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες παρά την κατοχή, ενώ στο 69’ ζήτησαν πέναλτι για πτώση του Μουνάφο, ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Πασαλίδης (90+2’ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο (80’ Τιλίκα), Κρέσπι (58’ Ριέρα), Μπαράλες

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64’ Μπα), Ρόμανιτς (86’ Μάντζρεκαρ), Ντέλετιτς (64’ Γκαζαριάν), Καραμάνος (90+3’ Αραμπούλι)

Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
Βοηθοί: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης (Κορινθίας)
4ος Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)
VAR: Φωτιάς Βασίλειος (Πέλλας)
AVAR: Σπυρόπουλος Παντελής (Αν. Αττικής)

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Τρίπολης

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.