ΠΑΟΚ-Απόλλων 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Super League 1 και τώρα δίνει την ευκαιρία σε ΑΕΚ και Άρη, που παίζουν αργότερα (19:30) μεταξύ τους, να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Η εικόνα του παιχνιδιού

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τη μπάλα και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι, χωρίς πάντως να καταφέρνουν να φτιάξουν ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν να προηγηθούν στο 29′, όταν ο Ουάρντα με ωραίο γυριστό σουτ, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Ελ Καντουρί, έκανε το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ στο 42′ με το σουτ του Μουργκ, αλλά ο Βέρχουλστ απέκρουσε και τελικά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ο Απόλλων μπήκε καλά και στο 52′ ισοφάρισε με πέναλτι του Τσαμπούρη (1-1), μετά την ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Ελ Καντουρί, η οποία υποδείχθηκε μέσω VAR.

Η ισοφάριση έδωσε αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους, ο ΠΑΟΚ απείλησε με μια μακρινή λόμπα του Βιεϊρίνια που απέκρουσε Βέρχουλστ, όπως έκανε και στις προσπάθειες των Ουάρντα (69′) και Σφιντέρσκι (71′), για να έρθει το γκολ στο 81′. Και ήταν για τον Απόλλωνα.

Ο Φερνάντεθ, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ζίβκοβιτς και “έγραψε” το 1-2, απειλώντας τους Θεσσαλονικείς με ήττα. Κίνδυνος που αποφεύχθηκε τελικά στο 88′, αφού ο Ίνγκασον ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε ξανά ελπίδες νίκης στον ΠΑΟΚ. Ελπίδες που δεν αποδείχθηκαν βάσιμες τελικά, αφού δεν άλλαξε τίποτα στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Περέιρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα, Τζόλης (62′ Καγκάβα), Κρμέντσικ (62′ Σφιντέρσκι).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (65′ Χουχούμης), Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι (76′ Κιτοκό), Καλισίρ, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Ντάουντα (65′ Φερνάντεθ).

 

Πηγή: filathlos.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.