Γ.Σ. Ηρακλής: «Μια νέα μέρα ξημέρωσε»

Κάλεσμα του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή για συσπείρωση και ενότητα μετά την ομόφωνη ψήφιση του άρθρου 41 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, που ανοίγει το δρόμο για την άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση της χρήσης των ακινήτων που διαθέτει ο σύλλογος στους Χορτατζήδες και τη Μίκρα.

Σε αυτήν τονίζεται ότι ξημέρωσε μια νέα μέρα για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον Ηρακλή που έχει πλέον την δυνατότητα να συνεχίσει την 112χρονη ιστορία του. Η ανταπόκριση των φίλαθλων πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο με μηνύματα που έρχονται προς τον σύλλογο, τηλεφωνήματα και κυρίως την διάθεση που υπάρχει προκειμένου να βοηθήσουν όλοι για την επόμενη μέρα. 

Είναι συγκινητικά τα μηνύματα που προέρχονται όχι μόνο από φιλάθλους από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρο τον πλανήτη που συνειδητοποιούν ότι ανοίγει μια νέα χρυσή σελίδα για τον σύλλογο. 

Αποτελεί μονόδρομο η συσπείρωση, η ενότητα και η μαζικότητα που πρέπει να υπάρξει με την συμμέτοχή όλων στον Γ.Σ. Ηρακλής.

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι εγγραφές που είναι απαραίτητες για τον σύλλογο σε πολλά επίπεδα.

Προσωρινά για πληροφορίες μπορείτε να αποστέλλεται email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Info@iraklis.club και με inbox στο Official Facebook του συλλόγου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.