Α.ΡΕΜΟΣ:Οι εκλεκτικές παρέες του Κυριάκου Μητσοτάκη (δεν το λέμε εμείς…άλλοι το λένε!!!)

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ο προνομιακός συνομιλητής του Μητσοτάκη λοιπόν, Αντώνης Ρέμος, γνωστός και για τις προκλητικές του δηλώσεις με τις οποίες ξέπλενε τους Τούρκους για την γενοκτονία (τι συμπτωση και αυτή, όλοι οι φίλοι του Μητσοτάκη να «πραγματεύονται» με Τούρκους)  Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ στον παράδεισο του μαύρου χρήματος, το Μαυροβούνιο! Και μάλιστα ενημερωνόμαστε ότι ο φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη εκταμίευσε 128.000 $ προκειμένου να συμμετάσχει! Όπως επίσης και ότι κέρδισε 255.000 $!!
Και τα ερωτήματα για τον φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολύ απλά. Και θα πρέπει να απασχολήσουν άμεσα και τις διωκτικές αρχές. Πως μπόρεσε εν μέσω capital controls να εκταμιεύσει αυτό το τεράστιο ποσό και να το βγάλει στο Μαυροβούνιο προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά;
Διατηρεί μήπως λογαριασμούς στο εξωτερικό; Και αν ναι, τα έχει δηλώσει; Ταυτίζονται οι καταθέσεις του με τα έσοδα που έχει δηλώσει στην Ελλάδα; 
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, αυτού του είδους οι αγώνες εάν διεξάγονται εκτός των αδειοδοτημένο καζίνο, είναι παράνομοι και τα έσοδα που προκύπτουν είναι προϊόν εγκλήματος.  Δεν υπάρχει ούτε μία εταιρεία με έδρα το Μαυροβούνιο που να μπορεί νόμιμα έστω και μέσω διαδικτύου να διοργανώνει τέτοιες δραστηριότητες. Οφείλουν λοιπόν οι αρχές άμεσα να διεξάγουν έρευνα για το πως απεκόμισε ο κύριος Ρέμος το ιλιγγιώδες ποσό των 255.000 $, με ποια δραστηριότητα, και να ασκηθούν οι ανάλογες διώξεις εφ’ όσον προκύψει εφ’ όσον προκύψει ότι είναι προϊόν παράνομης δραστηριότητας.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις κινήσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, που φυσικά είναι τυφλή και δεν διαχωρίζει «φίλους του Μητσοτάκη» από τους απλούς πολίτες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.