Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά την σχετική επιστολή του προέδρου της ΚΟ, Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

«Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρει στην επιστολή ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται καθ’ οδόν για την Βουλή όπου αναμένεται να κάνει δήλωση. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, για να επανενταχθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την επιστολή Παππά χρειάζεται και επιστολή του ανεξάρτητου βουλευτή προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Η επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε λίγες μέρες μέρες πριν από την συνεδρίαση της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο. Ο βουλευτής Χανίων είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωνε «παρών» στις εξελίξεις στο κόμμα.

Να σημειωθεί ότι ο Χανιώτης βουλευτής είχε διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την δυσφορία που εξέφρασε εναντίον συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη σε κοινοβουλευτική επιτροπή και την απόφαση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Η Αθηνά Λινού έχει ήδη διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και έχει στείλει εξώδικο σε βάρος του βουλευτή για τα όσα υποστηρίζει εναντίον της σε αναρτήσεις του.

Με νέα σημερινή ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί για υποκρισία την βουλευτή για την δήλωση της ότι είναι φίλοι. «Μετά το εξώδικο, μετα το τηλέφωνο, τώρα γίναμε και φίλοι!! Της υποκρισίας το ανάγνωσμα!! ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ: 1) Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ, πολύ περισσότερο σήμερα!», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν

Δήλωση για την απόφαση επιστροφής του στην στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκείνη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν, πιστεύονταν πως έτσι θα μαζί μου».

«Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης. Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ. Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

Βουλή: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Πολάκη

Η επανένταξη του Παύλου Πολάκη ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, «με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς μας γνωστοποιεί την επανένταξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Κεχαγιά στον Realfm, 97,8: Απομακρύνθηκε γιατί έπρεπε να δεχτεί ότι η στάση του ήταν αντιπαραγωγική

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά με δηλώσεις της στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή πριν ανακοινωθεί η επανένταξη Πολάκη ανέφερε ότι ο βουλευτής απομακρύνθηκε από την ΚΟ του κόμματος γιατί έπρεπε να δεχτεί ότι η στάση την ημέρα της κοινοβουλευτικής επιτροπής ήταν αντιπαραγωγική.

«Ο κ. Πολάκης απομακρύνθηκε από την ΚΟ και έχει ζητηθεί από την ηγεσία του κόμματος τουλάχιστον να δεχτεί και ο ίδιος ότι η στάση του εκείνη την ημέρα που το κόμμα έδινε μία μάχη για την Τράπεζα Αττικής ήταν αντιπαραγωγική», είπε η Βούλα Κεχαγιά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.