Ανασχηματισμός: Ποιοι υπουργοί διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους

Αρκετοί ήταν οι υπουργοί με κρίσιμα χαρτοφυλάκια που παρέμειναν στην θέση τους κατά τον ανασχηματισμό.

Στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ο Κωστής Χατζηδάκης παραμένει επικεφαλής. Ο Νίκος Δένδιας διατηρεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης το υπουργείο Εξωτερικών.

Αμετακίνητος από το υπουργείο Παιδείας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης και από το υπουργείο Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παραμένει ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Γιώργος Φλωρίδης.

Την θέση της υπουργού Πολιτισμού διατήρησε η Λίνα Μενδώνη και της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας η Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης παραμένει υπουργός Ναυτιλίας, η Όλγα Κεφαλογιάννη υπουργός Τουρισμού και ο Δημήτρης Παπαστεργίου υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παράλληλα και ο Βασίλης Κικίλιας διατήρησε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Η σύνθεση στο Μέγαρο Μαξίμου επίσης παραμένει η ίδια. Ο Μάκης Βορίδης και ο Άκης Σκέρτσος είναι υπουργοί Επικρατείας, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ο Θανάσης Κοντογεώργης, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παύλος Μαρινάκης. Στο σχήμα προστέθηκε ο Γιώργος Μυλωνάκης ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.