Οι περιοχές που «μαυρίζουν» τη ΝΔ – Σε ποιες περιφέρειες πιέζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Τα «μαξιλάρια» της κυβέρνησης: ΝΙΚΗ και Πλεύση Ελευθερίας

Αγώνας ψήφο-ψήφο δίνεται σε όλη την Ελλάδα από τα έξι κόμματα της Βουλής, αλλά και με διάφορα άλλα μικροκόμματα που εμφανίστηκαν «από τα δεξιά», όπως η ΝΙΚΗ η οποία δέχεται ήδη σφοδρές κατηγορίες ότι είναι «μαξιλάρι» της κυβέρνησης για να απορροφήσει τις ψήφους δυσαρεστημένων δεξιών και να πέσει όλο το ποσοστό της υπέρ ΝΔ σε τυχόν επόμενες εκλογές.

Το ίδιο «μαξιλάρι» υποστηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμφανίζεται και στα αριστερά με την Πλεύση Ελευθερίας να προσπαθεί να πιέσει το ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ανοικτά κανάλια επικοινωνίας με το Μαξίμου.

Χαρακτηριστικό π.χ. στη ΝΙΚΗ είναι ότι έχει (πολύ…) χρήμα, στηρίζεται από όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και υπήρξαν και αποκαλύψεις από τον Σ.Χίο για χρηματοδότησή της από καταδικασμένο εφοπλιστή (Β.Ρέστη) με μεγάλα ποσά (2,5 εκατ. ευρώ).

Στηρίζεται κατά βάση από τον Σεραφείμ Πειραιώς και από τις Μητροπόλεις Λάρισας και Ιωαννίνων…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.