Ο Μητσοτάκης θα στείλει εμβόλια στους Σκοπιανούς;

Ο Μητσοτάκης θα στείλει εμβόλια στους Σκοπιανούς;

Ο υπουργός υγείας των Σκοπίων αποκάλυψε πως από την πρώτη ποσότητα εμβολίων που θα φτάσει στην Αθήνα, ένα μέρος θα διατεθεί στα Σκόπια.

Τελικά ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν έβαλε βέτο στα Σκόπια για την είσοδο τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μοιράζεται και τα λιγοστά εμβόλια που θα φτάσουν στην Ελλάδα με την γειτονική χώρα.

Εντάξει να βοηθήσει η Ελλάδα τα Σκόπια σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά θα μπορούσε η κυβέρνηση να διεκδικήσει περισσότερα εμβολια αφού ένα μέρος τους θα πάει στα Σκοπια…… ούτε αυτό δεν τόλμησαν να κάνουν…

Ο Μητσοτάκης θα στείλει εμβόλια στους Σκοπιανούς;

 

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο της 24ης συζήτησης του Economist στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δεσμευθεί ότι η Ελλάδα θα ζητήσει ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να φτάσουν τα εμβόλια κατά του ιού το ταχύτερο δυνατό δεδομένου ότι πρώτα προμηθεύονται τα κράτη-μέλη και μετά από περίπου 20 μέρες τα υποψήφια μέλη.

«Αυτό ήταν μια έκφραση φιλίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είχε δηλώσει τότε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.