Καμμένος: “Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για τη μη εμπλοκή Μαρινάκη”

Καμμένος: “Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για τη μη εμπλοκή Μαρινάκη”

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο real.gr μιλάει για την υπόθεση Noor one και ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύουν όσα αναφέρονται σε πρόσφατο δημοσίευμα περιοδικού στο εξωτερικό, αλλά και ότι δεν αληθεύουν όσα δημοσιεύθηκαν περί δήθεν ενημέρωσης του από ξένες υπηρεσίες για τον Ευάγγελο Μαρινάκη και συμπληρώνει χαρακτηριστικά:

«Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor one».

H απάντηση του Π. Καμμένου

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του new republic υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό σας σε σχέση με τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη και την υπόθεση του Noor one, με την οποία αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση. Τι λέτε;

Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου.

Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic.

Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor one.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.