Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ στη ΝΔ!!!Δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν την Διοικητική επιτροπή ασύλου από την ελληνική δικαιοσύνη!!!

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!Δεν ξέρει ότι η επιτροπή ασύλου είναι διοικητικό όργανο!!!
ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
Απόψε κατάλαβε και ο πλέον καλοπροαίρετος Ο Μητσοτάκης και η παρέα του είναι εθνικά επικίνδυνοι, και πολιτικά άσχετοι. Πριν από λίγο έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνουν την απόφαση της κυβέρνησης να προσφύγει στην επιτροπή ασύλου, λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη! Μα καλά, οι άνθρωποι είναι βλάκες; Δεν είναι σε θέση να διακρίνουν το διοικητικό όργανο από την δικαστική εξουσία;
Μα με αυτόν τον τρόπο, την προσφυγή δηλαδή στο διοικητικό όργανο, η κυβέρνηση παραπέμπει την υπόθεση στη δικαιοσύνη! Η οποία εντέλει θα αποφανθεί. Δηλαδή η θεσμική συμπεριφορά της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται ως παρέμβαση στη δικαιοσύνη από την παρέα του Μητσοτάκη!
Έχει ενδιαφέρον ότι πριν από την ανακοίνωση του Μητσοτάκη έλεγε κάτι παρόμοιες ασυναρτησίες ο… Τατσόπουλος! Να δείτε ότι είναι τόσο ανύπαρκτοι στο κόμμα του Μητσοτάκη που υπάρχει περίπτωση να τους παρέσυρε και ο … Τατσόπουλος. Αναμένουμε όμως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάτι σοβαρές εφημερίδες, εάν θα βγουν να κράξουν το Μητσοτάκη ή αν θα κάνουν γαργάρα και αυτό το ρεσιτάλ ασυναρτησίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.