Συναγερμός στην Χίο: Η ΕΥΠ εντόπισε Τούρκο που έφερε όπλο και πλαστή ταυτότητα – Τι εξετάζεται

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές, έπειτα από τον εντοπισμό ενός Τούρκου στη Χίο από την ΕΥΠ, ο οποίος έφερε επάνω του ένα πιστόλι και ένα πλαστό ιταλικό διαβατήριο και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν για ποιον λόγο βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να κρίνεται ύποπτος για κάποια τρομοκρατική ή εθνικιστική ενέργεια, αλλά εικάζεται ότι πέρασε στην χώρα μας για καθαρά παράνομη ποινική δραστηριότητα.

Πρόκειται για έναν άνδρα που σχετίζεται με το τουρκικό οργανωμένο έγκλημα και η ΕΥΠ γνωρίζει για αυτόν εδώ και αρκετό καιρό, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές.

Παράλληλα, εξαιτίας των διάφορων «ξεκαθαρισμάτων λογαριασμών» που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 2 χρόνια, με θύματα κυρίως Κούρδους ή Τούρκους, εξετάζεται εάν ο συλληφθείς ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο περιστατικό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η περίπτωση να έφερνε παράνομα μετανάστες στην χώρα μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.