Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος – Προσήχθη ο σύντροφός της και ακόμη ένα άτομο

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, εντοπίστηκε πριν από λίγο η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος της 41χρονης γυναίκας, που διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της, αποδίδεται σε δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του συντρόφου της 41χρονης και ακόμη ενός ατόμου για την υπόθεση, που απασχολεί την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα.

«Κλειδί» φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως συνεργού του συντρόφου του άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε η έγκυος γυναίκα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία και να κατονόμασε και τον σύντροφο της 41χρονης.

Αυτή την στιγμή, και οι δύο άνδρες βρίσκονται στο Ανθρωποκτονιών και δίνουν κατάθεση. Μεγάλο ερώτημα, που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και υλικό από την στιγμή, που οι δυο τους μετέφεραν το μπαούλο, όπου τελικά εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

«Φύλλο και φτερό» το κινητό του συντρόφου της

Εξ’ αρχής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν έβρισκαν κάποιον λόγο για τον οποίο να ήθελε να εξαφανιστεί η 41χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί του συντρόφου της και μητέρα ενός άλλου 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο της.

Γνώριζαν, επίσης, ότι η εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν ανεπιθύμητη και θεωρούσαν ότι ύστερα από τόσες ημέρες και έπειτα από τόσο μεγάλη κινητοποίηση, εάν η 41χρονη είχε εξαφανιστεί με δική της θέληση, θα είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής. Θεωρούσαν πολύ πιθανόν ότι η γυναίκα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφός της, που έχει βγει αρκετές φορές στα κανάλια κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την 41χρονη να μιλήσει στις αρχές, θεωρείτο από την αρχή ύποπτος. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Μέσω των αναλύσεων του κινητού, που γίνονται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί θέλουν να επιβεβαιώσουν, μεταξύ άλλων, εάν όντως η 41χρονη είχε στείλει αυτά τα μηνύματα, που υποστήριζε ο σύντροφός της, καθώς η πρώτη εντύπωση που είχαν ήταν ότι είναι στημένα. Επίσης, θέλουν να διαπιστώσουν με ποιους άλλους ανθρώπους έχει επικοινωνήσει ο σύντροφός της, καθώς φαίνεται πως είχαν βάσιμες υποψίες ότι εκτός από τον σύντροφο υπήρχε κι άλλο άτομο, που γνώριζε το τι πραγματικά συνέβη στην 41χρονη έγκυο.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του συντρόφου της (5/1/2024)

Ο σύντροφος της θα μιλήσει για μία σχέση που ήταν ανέφελη, μία ηρεμία που δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα αναστάτωνε την ζωή της Γεωργίας και την δική του.

«Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στην χειμωνιάτικη θαλπωρή αυτής της ξεχωριστής ημέρας το αίμα θα παγώσει. Τις βραδινές ώρες ο σύντροφος θα πει πως έπεσαν μαζί για ύπνο, το πρωί δεν την βρήκε στο πλευρό του.

Ένα μήνυμα που όπως θα πει ο σύντροφος της Γεωργίας έλαβε στο κινητό του, έλεγε:

«Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω το ψέμα που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ».

Η απάντηση του γεμάτη αγωνία, όπως θα πει:

«Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;».

Έκτοτε σιωπή και η αγωνία να κορυφώνεται. Η αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της στην ανεύρεση της Γεωργίας, που χρειάζεται ηρεμία και τους δικούς της ανθρώπους για την ίδια και το βρέφος που κυοφορεί. Η αστυνομία αναζητεί μία άκρη στο νήμα της εξαφάνισης.

«Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.

Η συμπεριφορά της από την άλλη μοιάζει ανεξήγητη θα πουν όσοι την ήξεραν. Ακόμα και ο εργοδότης της δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η Γεωργία μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική. Έτσι το μυστήριο μεγαλώνει.

«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης.

Ο σύντροφος της Γεωργίας που την αναζήτησε και στην εργασία της, της απευθύνει μήνυμα, αν βλέπει τηλεόραση το μήνυμα του θα φτάσει στην έγκυο γυναίκα και ίσως να οδηγήσει σε μία ευχάριστη εξέλιξη.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.