Δυνατή Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Όταν δάκρυσε επάνω στην σκηνή από την αποθέωση του κόσμου – «Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης»

Γνήσιος, αυθεντικός, αυτοσχεδίαζε πάνω στην σκηνή. Έτσι περιγράφουν τον Βασίλη Καρρά  που έφυγε σήμερα από την ζωή, όσοι τον έχουν αποθεώσει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Δεν έκρυβε ποτέ την ευαισθησία του και την αγάπη για τον κόσμο που πήγαινε να τον δει από κοντά στα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσε.

Σε μία τέτοια στιγμή το 2017 στην συναυλία του στο Θέατρο Πέτρας γνώρισε την λατρεία και τον απεριόριστο θαυμασμό του κόσμου. Λύγισε και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του.

Την στιγμή που τραγούδησε το πασίγνωστο κομμάτι «Νύχτα ξελογιάστρα» οι θαυμαστές του άρχισαν να τραγουδούν πιο δυνατά από εκείνον. Έτσι γύρισε το μικρόφωνο και άρχισε να τους ακούει. Έκλεισε τα μάτια και να σιγοτραγούδησε μαζί τους.

«Εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης, σαν άνθρωπος. Δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτή την αγάπη που εισπράττω σήμερα.. μακάρι να μου έδινε ο Θεός την δύναμη να την μοιράζω», τους είπε τότε ο Βασίλης Καρράς και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Φώναζαν ρυθμικά το όνομα του: «Βασίλης». Σε εκείνο το σημείο δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα πάνω στην σκηνή.

Το σημείο με την συγκινητική αγάπη του κοινού στον Βασίλη Καρρά στο 02:32:00  του βίντεο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.