Εργοδότης έκανε δώρο στους υπαλλήλους 600 καινούργια αυτοκίνητα

Ο Savji Dholakia έχει τη φήμη του πιο γενναιόδωρου εργοδότη. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στις επιχειρήσεις του «πίνουν νερό» στο όνομά του, καθώς λαμβάνουν ετησίως μοναδικά προνόμια και παροχές.

Ο 56χρονος δισεκατομμυριούχος, κάτοχος μιας εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων διαμαντιών παγκοσμίως, της Hari Krishna Exporters, κατά καιρούς προσφέρει στους υπαλλήλους εκπληκτικά δώρα.

Το 2016 για παράδειγμα, διέθεσε δωρεάν 400 διαμερίσματα και 1.260 αυτοκίνητα. Πέρυσι, τους πήγε όλους διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ενώ φέτος έδωσε άλλα 600 καινούργια οχήματα και μετρητά.

Στις επιχειρήσεις του στο Σουράτ της Ινδίας εργάζονται περισσότεροι από 1.600 άνθρωποι. Τα εφετινά αυτοκίνητα κόστισαν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια και ήταν μάρκας Renault, Mercedes και Maruti Suzuki. Μάλιστα, στην τελετή παράδοσης των οχημάτων που πραγματοποιήθηκε στο Δελχί, παρευρέθη και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Όπως ανέφερε ο πάμπλουτος επιχειρηματίας, θέλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους εργαζομένους και να τους ανταμείβει για την αφοσίωση, το ζήλο και την πίστη τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.