Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη σύνθεση της σκόνταψε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος παραχωρώντας ισοπαλία στη Μαγιόρκα με 1-1. Στην Αγγλία η πρωταθλήτρια Σίτι πέρασε άντε από την έδρα της Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Κιλιάν Εμπαπέ στη LaLiga με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Ροντρίγκο στο 13′. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Μαγιόρκα να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Μουρίτσι μετά από κόρνερ του Ντάνι. Ο Εμπαπέ στο 62′ και στο 70′ έφτασε κοντά στο 1-2 αλλά ισάριθμες φορές είδε τον Γκρέιφ να τον σταματά. Η Ρεάλ παραμένει αήττητη για 33 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά άφησε δύο βαθμούς στις Βελεαρίδες Νήσους.

Πριν από την έναρξη η Μαγιόρκα τίμησε ένα δικό της παιδί. Τον μπασκετμπολίστα Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην Premier League για την Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι με την Τσέλσι, με κοντινό πλασέ του Χάαλαντ στο 18′. Οι Λονδρέζοι με κύριο εκφραστή τον Τζάκσον, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 84′ ήρθε η χαριστική βολή από έναν πρώην δικό τους, τον Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ ως ένδειξη σεβασμού για το πέρασμα του από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Επιτυχημένο ποδαρικό έκανε στη Ligue 1 η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέιοφς του Κόνφερενς, Λανς. Το συγκρότημα του Βιλ Στιλ πανηγύρισε τη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σαΐντ στο 28ο λεπτό.

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Βερόνα χάλασε το ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Νάπολι. 1-0 από τον Λιβραμέντο στο 50, με τον Μοσκέρα 15 λεπτά αργότερα να διπλασιάζει το σκορ για τους τζαλομπλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Κολομβιανός στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Άντερσεν μόλις στο 3ο λεπτό παγώνει το Ολίμπικο και βάζει μπροστά στο σκορ τη Βενέτσια. Η Λάτσιο όμως αντέδρασε στη συνέχεια και αφού αρχικά ισοφάρισε με τον Καστεγιάνος στο 11′, έκανε την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζακάνι. Η ανωτερότητα των Αετών συνεχίστηκε με τον Αλτάρε στο 81′ να γράφει το τελικό 3-1.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.