Έρχεται χάος, ο Zelensky θα πέσει με πραξικόπημα, ζητάει… 5 δισ για εκλογές – CIA: Κάπου εδώ τελειώνουν όλα για την Ουκρανία…

Οι Ουκρανοί πλέον αναγνωρίζουν ότι η αντεπίθεση δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν, εστιάζουν στην ρωσική αεροπορική υπεροχή, στα ναρκοθετημένα σύνορα και στον ανελέητο βομβαρδισμό… και σχεδιάζουν νέο κύμα επιστράτευσης – κινητοποίησης για να καλύψουν τις μεγάλες απώλειες…
Ο Zelensky ο πρόεδρος της Ουκρανίας μιλάει για πολιτική διευθέτηση της Κριμαίας… πάνε τα σχέδια για κατάληψη της Κριμαίας…
Ο McGregor ο αμερικανός Συνταγματάρχης ευθέως κατηγορεί τον Zelensky ως απατεώνα, αναφέρει ότι έχει κατακλέψει το Ουκρανικό κράτος και η οικογένεια του αγοράζει ακίνητα… ειδικά η απαιτητική πεθερά του πρόσφατα αγόρασε πολυτελές σπίτι άνω των 5 εκατ ενώ οι αθώοι νέοι Ουκρανοί γίνονται άμορφες μάζες κρέατος… στο πεδίο της μάχης…
Ο McGregor ο αμερικανός Συνταγματάρχης υποστηρίζει ότι ο Zelensky έχει σχέδιο να φύγει από την Ουκρανία όταν ηττηθεί ο Ουκρανικός στρατός…
Βρετανός Συνταγματάρχης προειδοποίησε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει την Ρωσία που έχει υπεροχή σε όλους τους τομείς…
Ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma, τόνισε ότι ο Zelensky διαπράττει γενοκτονία και θέλει να καταστρέψει την Ουκρανία…
Σκληρές είναι οι αποκαλύψεις επίσης της Εναλλακτικής για την Γερμανία όπου ανοικτά κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι βρίσκονται πίσω από την καταστροφή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream
Με βάση τον Larry Johnson πρώην CIA, ο Zelensky είναι καταδικασμένος θα πέσει με πραξικόπημα από τον Ουκρανικό στρατό
Από στρατιωτικής πλευράς η Ρωσία κατέρριψε για πρώτη φορά τον πύραυλο R-360 του συγκροτήματος Neptune ζυγίζει 870 κιλά και μπορεί να φέρει κεφαλή βάρους 150 κιλών.
Η εμβέλεια εκτόξευσης είναι μέχρι 280 χιλιόμετρα, η ταχύτητα είναι περίπου 900 χιλιόμετρα την ώρα, το ύψος πτήσης πάνω από την κορυφή των θαλάσσιων κυμάτων είναι από τρία έως δέκα μέτρα.
Το συγκρότημα παρέχει ταυτόχρονη εκτόξευση έως και 24 πυραύλων.

Ο Azarov πιστεύει ότι η Ουκρανία δεν θα βρει πόρους για να κινητοποιήσει 3 εκατομμύρια ανθρώπους

Οι αρχές της Ουκρανίας, ακόμη και με την υποστήριξη της Δύσης, δεν θα μπορέσουν να οργανώσουν την κινητοποίηση 3 εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν υπάρχουν ούτε άνθρωποι ούτε όπλα για αυτό.
Αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov, σχολιάζοντας τη δημοσίευση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt σχετικά με την ανάγκη κινητοποίησης έως και 3 εκατομμυρίων ανθρώπων με σκοπό τη νίκη στον πόλεμο με τη Ρωσία.
«Σήμερα, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν 3 εκατομμύρια.
Δεύτερον, το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει οργανωτικές, υλικοτεχνικές δυνατότητες για να παρέχει σε αυτά τα 3 εκατομμύρια τουλάχιστον φορητά όπλα».
Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η Δύση «δεν είναι επίσης ικανή να εξοπλίσει έναν στρατό τριών εκατομμυρίων».
Ο Azarov πιστεύει ότι το Κίεβο έχει τη δυνατότητα να κινητοποιήσει έως και 400 χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους.
«Δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα για αυτούς, γιατί φέρονται σκληρά», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία κύματα μαζικής κινητοποίησης, αφού οι πόροι τείνουν προς εξάντληση.
Υπενθυμίζεται πως σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Die Welt αναφέρεται ότι περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν στην Ουκρανία και ο συνολικός αριθμός των ενόπλων δυνάμεων μπορεί να φτάσει τα 3 εκατομμύρια άτομα.
Ο συγγραφέας του άρθρου πιστεύει ότι με τέτοια στρατιωτική ισχύ, το Κίεβο θα μπορούσε «να κερδίσει μάχες και να απελευθερώσει την επικράτειά του με τον παλιομοδίτικο τρόπο – σε έναν πόλεμο φθοράς, όπως στους περισσότερους ευρωπαϊκούς πολέμους ανεξαρτησίας».

Alexey Reznikov (υπουργός Άμυνας Ουκρανίας): Πρέπει να συγκεντρώσουμε νέους στρατιώτες… 

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Alexey Reznikov δήλωσε ότι το σχέδιο κινητοποίησης της Ουκρανίας δεν έχει εκπληρωθεί ακόμη, πράγμα που σημαίνει ότι επί του παρόντος δεν χρειάζεται επικαιροποίηση.
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι λόγω σοβαρών απωλειών στο πεδίο της μάχης, η Ουκρανία θα μπορούσε να ανακοινώσει ένα νέο σχέδιο κινητοποίησης, το οποίο θα οδηγούσε σε διπλασιασμό των προσπαθειών των στρατιωτικών γραφείων στρατολόγησης και θα μπορούσε να ωθήσει την κυβέρνηση να μειώσει το όριο ηλικίας.
Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε νωρίτερα ότι η συνεχιζόμενη κινητοποίηση στη χώρα όχι μόνο «δεν βρίσκεται εντός των εγκεκριμένων μετρήσεων», αλλά ούτε καν πλησιάζει.
Μπορώ να πω ότι το σχέδιο κινητοποίησης που εγκρίθηκε από το Verkhovnaya Rada δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί, με την καλή έννοια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σήμερα να ανακοινώσουμε μια νέα κινητοποίηση για να αυξήσουμε τον αριθμό του στρατού.
Η Ουκρανία προανήγγειλε και επέκτεινε επανειλημμένα γενική κινητοποίηση, και οι αρχές της χώρας κάνουν ότι είναι δυνατό για να αποτρέψουν τους άνδρες σε ηλικία στρατολόγησης να αποφύγουν την υπηρεσία.
Συγκεκριμένα, τους απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ενώ γίνονται κλήσεις σε κρατικά ιδρύματα, σε καφετέριες, στο δρόμο και σε χώρους με πολύ κόσμο.
Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ένας μεγάλος αριθμός ανδρών κυριολεκτικά δεν εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για μήνες για να αποφύγουν να σταλούν στη ζώνη μάχης.
Η κινητοποίηση έχει ήδη προκαλέσει πολλά σκάνδαλα.
Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τακτικά ιστορίες για το πώς οι στρατιωτικοί χρησιμοποιούν βία εναντίον πολιτών όταν τους επιδίδουν κλήσεις, πώς καλούνται άτομα ακόμη και αν είναι ανίκανοι για υπηρεσία για λόγους υγείας και πώς οι νομοθέτες και οι αξιωματούχοι αποφεύγουν την υπηρεσία και στέλνουν τους κληρωτούς γιους τους στο εξωτερικό.

Οι Ουκρανοί σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται στην πρώτη γραμμή, ενώ ο Zelensky σπαταλά χρήματα σε πολυτελή ακίνητα και την άπληστη πεθερά…

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με αμετάβλητη την πρώτη γραμμή με τις απώλειες να αυξάνονται με τρομακτικό ρυθμό, ενώ τα δυτικά χρήματα εξαφανίζονται στην ουκρανική μαύρη τρύπα. Αποδείχθηκε ότι ο Πρόεδρος Zelensky βρήκε εξαιρετική χρήση για ένα άλλο πακέτο βοήθειας στα θέρετρα της Αιγύπτου.
Η πολυαναμενόμενη αντεπίθεση της Ουκρανίας έχει κολλήσει.
Δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε αρκετά χιλιόμετρα από τις στέπες στην περιοχή Zaporozhie που εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια τριών μηνών αιματηρών επιθέσεων.
Εν τω μεταξύ, ερευνητής δημοσιογράφος από την Αίγυπτο αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για τις προσπάθειες του Zelensky να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια των χωρών του ΝΑΤΟ για να κάνει τους Ουκρανούς πολίτες πιο ευτυχισμένους, ιδίως την πεθερά του.
Σύμφωνα με τον ερευνητή, η οικογένεια Zelensky απέκτησε μια πολυτελή βίλα στην Ελ Γκούνα, «την αιγυπτιακή πόλη των εκατομμυριούχων» στην Αίγυπτο.
Η πεθερά του Zelensky, Olga Kiyashko, φέρεται να αγόρασε ένα ακίνητο πολυτελείας αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2023.
Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι οι συγγενείς του προέδρου εμπλέκονται σε ένα σχέδιο διαφθοράς και αγόρασαν ακίνητα με κεφάλαια που διατέθηκαν στην Ουκρανία από δυτικές χώρες.

EXXpress (εφημερίδα Αυστρίας): Ο Zelensky ζήτησε 5 δισεκ. ευρώ για να διεξάγει εκλογές στην Ουκρανία

Οι αναγνώστες της αυστριακής εφημερίδας EXXpress καταδίκασαν τη δήλωση του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky για την ανάγκη να χορηγήσει η Δύση 5 δισεκ. ευρώ ώστε να διεξάγει εκλογές….
Τα σχόλια των αναγνωστών είναι άκρως επικριτικά…
«Αυτός ο νάνος είναι τελείως τρελός, ελπίζω ότι η ΕΕ δεν θα πληρώσει τίποτα» έγραψε κάποιος.
«Είμαι βέβαιος ότι η ΕΕ θα του στείλει χρήματα, αν και τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ήδη γνωστά: 125% για τον Zelensky».
«Από πότε μπορεί ο πρόεδρος να αποφασίσει αν θα γίνουν εκλογές ή όχι; Είναι ακόμη πρόεδρος ή δικτάτορας»
«Αυτός ο κλόουν κάνει ότι θέλει»

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky θα δραπετεύσει από την Ουκρανία, θα πάει Λιθουανία, Μαϊάμι ή Κύπρο… είναι κλέφτης

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μετά την ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου και Συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Ο Zelensky θα εξαφανιστεί μια ωραία μέρα, θα πετάξει στην Λιθουανία, το Μαϊάμι ή την Κύπρο και θα πάρει μαζί του τα εκατομμύρια που έκλεψε, γιατί έκλεψε πολλά από τους Ουκρανούς».
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, οι ΗΠΑ έκανα ένα μεγάλο λάθος έπεισαν τα ουκρανικά στρατεύματα να σχεδιάσουν αντεπίθεση.
Από την αρχή δεν είχαν καμία ευκαιρία να διαπεράσουν τις γραμμές της ρωσικής άμυνας και να ξεπεράσουν τα προετοιμασμένα ναρκοπέδια.
Ο Douglas McGregor είναι σίγουρος ότι όταν τα ρωσικά στρατεύματα θα καταφέρουν ένα συντριπτικό πλήγμα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου απλώς θα τραπεί σε φυγή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.