Βικτόρια Μπέκαμ: Το «καυτό» βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για το νέο της άρωμα

Μας έχει συνηθίσει στο να επιδεικνύει τη σιλουέτα της σε μια σειρά από φωτογραφίσεις μόδας. Και η Βικτόρια Μπέκαμ εκτόξευσε τις θερμοκρασίες στα ύψη για άλλη μια φορά, μοιράζοντας ασυνήθιστα παρασκηνιακά πλάνα από την τέταρτη κυκλοφορία του αρώματος της την Πέμπτη (3/10).

Η 50χρονη πρώην Spice Girl τράβηξε την προσοχή καθώς λάνσαρε το άρωμα με το πιο σέξι promo της μέχρι σήμερα.

«Το νεότερο μου άρωμα, 21:50 Rêverie, είναι βαθύ, σαγηνευτικό και απίστευτα προσωπικό. Σκούρα, ακατέργαστα φασόλια βανίλιας και τόνκα με φύλλα καπνού και κέδρο. Δημιούργησα αυτό το άρωμα σε συνεργασία με τον αριστοτέχνη αρωματοποιό Jérôme Epinette για να ξαναξυπνήσω τις μνήμες μιας στιγμής προσωπικής αναγέννησης και την ονειρική μου κατάσταση. Το όνειρό μου. xx Βικτόρια» έγραψε στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Στα πλάνα βλέπετε την Βικτόρια Μπέκαμ να ξαπλώνει σε ένα τεράστιο σετ με μια σκηνή από αμμώδη παραλία και μυστηριώδη ουρανό. Η σταρ πόζαρε μπροστά σε εκτυφλωτικά φώτα και μια σειρά από τεράστιες κινηματογραφικές κάμερες στο βίντεο σε στυλ ρετρό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.