Χυδαία επίθεση στον Κώστα Καραμανλή από τον «όμιλο Μαρινάκη»

Είναι πλέον σαφές ότι ολόκληρη η συμμορία που κατέστρεψε την Ελλάδα έχει συνασπιστεί πίσω από το πρόσωπο του Μητσοτάκη. Πολιτικός – και όχι μονον – υπόκοσμος, παίζει το χαρτί της αποσταθεροποίησης προκειμένου να γλιτώσει από τις ευθύνες του που πλέον αποκαλύπτονται και φέρνουν στο προσκήνιο τον ίδιο τον «αρχιερέα», Κώστα Σημίτη.
Βασικό εμπόδιο σε αυτό το πολιτικό έκτρωμα που φαίνεται ότι δημιουργείται, είναι φυσικά ο Κώστας Καραμανλής. Γι’ αυτό και σήμερα, δέχεται σφοδρότατη επίθεση από  τους διαπρύσιους υποστηρικτές του Μητσοτάκη, που τον χαρακτηρίζουν ως το «μεγαλύτερο εμπόδιο στην αυτοδυναμία του»! Μαζί φυσικά με άλλους χαρακτηρισμούς, όπως «ιδιοκτήτης της παράταξης», αποκρύπτοντας το προφανές: Ότι ο Κώστας Καραμανλής ουδέποτε παράστησε τον «επίτιμο».  Το πολιτικό έκτρωμα όμως που θέλει να δημιουργήσει ο Μητσοτάκης και οι χορηγοί του, προκειμένου να ξεπλύνουν την συμμορία Σημίτη, δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί όσο ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας. Γι’ αυτό και καλούν τον Μητσοτάκη να τον… διαγράψει!
Ίσως εντέλει δεν χρειάζεται ο Γιάννης Πρετεντέρης στην κεφαλή του «ομίλου Μαρινάκη» όπως λένε οι φήμες. Μπορεί οι υπόλοιποι που βρίσκονται εντός να τον χαρακτηρίσουν… κρυπτοκαραμανλικό!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.