ΝΔ: «Γαλάζιο» ανταρτικό από 11 βουλευτές για τα «κόκκινα» δάνεια

Έντεκα «γαλάζιοι» βουλευτές με ερώτηση τους στον υπουργό Οικονομικών, στρέφονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής για το θέμα των «κόκκινων» δανείων και την προστασία των δανειοληπτών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη δύο ακόμη βουλευτές της ΝΔ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκαναν ερώτηση στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για το θέμα της εγκληματικότητας.

Τώρα, με το πέρασμα πέντε ημερών «ήρθαν» έντεκα «γαλάζια» στελέχη, όπου συναποφάσισαν κα συνυπέγραψαν μία ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, για τα «κόκκινα δάνεια» και της προστασίας της περιουσίας των δανειοληπτών.

Όπως αναφέρουν οι έντεκα βουλευτές της κυβέρνησης, η περιουσία των δανειοληπτών φαίνεται να κινδυνεύει, καθώς δεν λειτουργεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης των οφειλών.

«Είναι η πρώτη αλλά όχι η τελευταία μας παρέμβαση»

Πιο αναλυτικά, στην ερώτηση τους σημειώνουν ότι υπάρχει καθυστέρηση τόσο στα αιτήματα των νοικοκυριών όσο και των επιχειρήσεων, εντοπίζουν δυσμενείς όρους αποπληρωμής, αλλά και έλλειψη ενημέρωσης των δανειοληπτών.

Σημειώνεται ότι κάποιοι εξ αυτών των «11» είναι στην επιρροή του Αντώνη Σαμαρά -όπως λένε οι γνωρίζοντες- κι άλλοι όχι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αναμένεται να συνεχίσουν να παρεμβαίνουν, «είναι η πρώτη μας παρέμβαση», λένε «αλλά όχι η τελευταία», συμπλήρωσαν. «Θα συνεχίσουμε να ασκούμε το κοινοβουλευτικό μας έργο, όπου νομίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, πιέζοντας την κυβέρνηση για να τα λύσει», πρόσθεσαν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.