Μητσοτάκης: Μεγάλη επιτυχία της χώρας μας η ανάληψη του χαρτοφυλακίου από Τζιτζικώστα

Ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το χαρτοφυλάκιο των Bιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, που αναλαμβάνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το χαρτοφυλάκιο αναδεικνύει τη γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας και της στρατηγικής της θέσης ως χώρας-πύλης για το εμπόριο, την ενέργεια και τη δικτύωση, τόσο προς τα Δυτικά Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, όσο και ως βορειοανατολικό άκρο της Μεσογείου, σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το χαρτοφυλάκιο που πήρε η Ελλάδα στην Κομισιόν

Θέλω να εκφράσω σήμερα τη μεγάλη ικανοποίησή μου για το χαρτοφυλάκιο των Bιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, για το οποίο έχει επιλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Να σας πω μερικά πράγματα που δεν γνωρίζετε:
Πρώτον, ο τίτλος και μόνο, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Τουρισμός, είναι μεγάλη επιτυχία της χώρας μας. Καταφέραμε και πείσαμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι ο Τουρισμός αξίζει τον δικό του χώρο στις ευρωπαϊκές πολιτικές. Και ο χώρος του είναι ελληνικός, καθώς η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και μπορεί να συμβάλει με προτάσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση του βιώσιμου τουρισμού και της βελτίωσης των υποδομών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.