Στέφανος Κασσελάκης: «Γίνονται προβοκάτσιες – Είμαι εδώ» – Το πρώτο μήνυμα μετά την καθαίρεσή του

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την καθαίρεσή του.

Ο κ. Κασσελάκης καλεί, επίσης, «να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ».

«Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συζητούνται οι εξελίξεις έπειτα από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου και το κενό που έχει προκύψει στην εκπροσώπηση του κόμματος.

Δείτε την ανάρτηση:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.