ΠΑΣΟΚ: Ένταση στην Κεντρική Επιτροπή – Κόντρα της Κατερίνας Μπατζελή με το προεδρείο

Ένταση επικράτησε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στην Κατερίνα Μπατζελή και τα μέλη του προεδρείου.

Είχαν ανέβει μέχρι εκείνη τη στιγμή στο βήμα 25 από τους 90 εγγεγραμμένους στον κατάλογο των ομιλητών- όταν μέλος του προεδρείου διάβασε τα ονόματα των 15 επόμενων ομιλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπατζελή, η οποία δεν είχε πάρει ακόμα τον λόγο μέχρι εκείνη την ώρα, εξερράγη λέγοντας πως μέσα στους επόμενους ομιλητές δεν περιλαμβάνεται καμία γυναίκα και πως οι γυναίκες δεν λαμβάνουν τον χρόνο που τους αρμόζει στην εν λόγω κεντρική επιτροπή.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή έγινε μια ιεράρχηση των ομιλητών που δεν εκφράζει όλες τις φωνές. Έχω ζητήσει και επί του προσωπικού τον λόγο. Κι αν ακούσατε εσείς γυναίκα στους τελευταίους 20 ομιλητές να μου το πείτε, φέρεται να είπε η κ. Μπατζελή.

Ακολούθησαν λεκτικές διαφωνίες, ενώ το προεδρείο είπε ότι θα διευθετήσει το θέμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την κ. Μπατζελή και άλλα μέλη του οργάνου φέρεται να διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι δεν είχαν ακόμη πάρει το λόγο αρκετά στελέχη από τους «αμφισβητίες».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.