Στ. Αγγελούδης: «Η Θεσσαλονίκη να γυρίσει τη σελίδα, που πρέπει»

Δηλώσεις μετά την πρώτη εκλογική μάχη στον δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον νυν δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες. Η ανεξάρτητη, υπερκομματική μας παράταξη ‘Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη’ κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της πόλης.

Σήμερα κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκατάλειψης και της αδράνειας. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποδοκίμασε τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Καλώ, με σεβασμό και εκτίμηση τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την προσπάθειά μας η Θεσσαλονίκη να γυρίσει σελίδα. Αύριο έρχεται μια άλλη μέρα, την επόμενη Κυριακή με την ‘Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη’ η πόλη μας γυρίζει τη σελίδα, που πρέπει.

Βλέπουμε νίκη της Θεσσαλονίκης, δεν είναι νίκη του Στέλιου Αγγελούδη. Είναι η νίκη, που φέρνει η Θεσσαλονίκη για να γυρίσει σελίδα. Σήμερα για εμάς είναι πραγματικά μία μεγάλη γιορτή με όλους τους ενεργούς πολίτες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα, έναν αγώνα με πολιτισμό, χαμόγελο και αισιοδοξία. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνυποψήφιους και τους καλώ όλους σε μια κοινή προσπάθεια να γυρίσουμε τη σελίδα, που έχει ανάγκη η πόλη“.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.