Πηγές Μαξίμου για ανασχηματισμό: Περιμένετε την ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Φούντωσαν πάλι τα σενάρια περί επικείμενου ανασχηματισμού και διορθωτικών κινήσεων στην κυβέρνηση μετά τις τελευταίες αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν σε διάφορα υπουργεία αναφορικά με την διαχείρηση της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, υπάρχουν γενικότερα σκέψεις για αναμόρφωση των υπουργικών δομών και χαρτοφυλακίων, ώστε να υπάρξει διαχείριση της κρίσης μετά την βιβλική καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία Daniel. Με άλλα λόγια, φταίνε μόνον οι υπουργοί και ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μολονότι είναι ο «ενορχηστρωτής» της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας κυβερνητικές πηγές την σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, σύμωνα με την οποία δεν προτίθεται να παραιτηθεί, η απάντηση ήταν όπως και στην περίπτωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: «Όλοι αξιολογούνται».

Οι ίδιες πηγές, τέλος, ανέφεραν ότι για να δοθεί απάντηση στο σχετικό ερώτημα θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΔΕΘ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.