Επίσκεψη του Ιορδάνη Καμπούρογλου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δήμου Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Επίσκεψη στα γραφεία του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ πραγματοποίησε σήμερα 11/9 ο Ιορδάνης Καμπούρογλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό ”ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” του νυν Δημάρχου Κ.Ζέρβα.

Η συνάντηση έγινε με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων κ Ιωάννη Δήμκα,ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε για παρόν και το μέλλον του Οργανισμού.

Έθεσε στον κ Ιορδάνη Καμπούρογλου όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και θέματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο.

Ο κ Ι.Δήμκας ενημέρωσε τον κ Ι.Καμπούρογλου για τα λεωφορεία της Λειψίας, που τόσες συζητήσεις έγιναν και υπογράμμισε τα υπέρ και τα κατά αυτής της προσφοράς του Δήμου Θεσσαλονίκης προς τον ΟΑΣΘ και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ Κωνσταντίνου Ζέρβα, που τυγχάνει να είναι και μέλος της Διοίκησης του ΟΑΣΘ.

Με τη σειρά του ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ Ιορδάνης Καμπούρογλου, ενημέρωσε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον ΟΑΣΘ και διαβεβαίωσε ότι αν οι συμπολίτες μας, δώσουν μια  δεύτερη ευκαιρία στην παράταξη ”ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” του κ Κ.Ζέρβα,θα εργαστούμε όλοι μαζί για να επιλύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να δώσουμε μια αξιόπιστη συγκοινωνία στους συμπολίτες μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.