Ο Μητσοτακης δίνει στον Πορτοσαλτε την ερώτηση που θέλει να του κανει!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος ακουγεται ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, δεν τηρούσε απλά τα προσχήματα. Εμφανιζόταν και εμφανίζεται ως παρατρεχάμενος του Άδωνι Γεωργιάδη και ως φανατικός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το ΒΙΝΤΕΟ, όμως, που θα δείτε παρακάτω προκαλεί ΣΟΚ και δείχνει πως δεν πρέπει να είναι η δημοσιογραφία και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει έτοιμες ερωτήσεις σε χαρτί  στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι στημένη. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του δημοσιογράφου και για τον απόλυτο διασυρμό του πολιτικου.
Η κάμερα συνέλαβε, όπως αποκάλυψε ο λογαριασμός @OmadaMnimis, στο Twitter, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνει στον δημοσιογράφο την επόμενη ερώτηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να λέει: «Χαίρομαι που με ρωτάτε αυτό», απονέμοντας επί της ουσίας τα εύσημα στον ίδιο του τον εαυτό…
 IMG_6743
Δείτε το  ΒΙΝΤΕΟ που προκαλεί ΣΟΚ.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο 36:30», όπως «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ στο youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=o9MtZ0Q6bPorn
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=-skNH_l_YNcrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.