Τα μαζεύει ο Γιαννουσάκης! «Δεν με εκβίασε η εισαγγελέας Τζίβα, με ανάγκασαν να της κάνω μήνυση»!!

Από την Κατερίνα Κατή – Documento
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥ, ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!
ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!
«Πιστεύω ακράδαντα ότι η εισαγγελέας Τζίβα δεν έχει σχέση με τον εκβιασμό», υποστήριξε ακόμα ο Γιαννουσάκης, ο οποίος βέβαια προ ημερών είχε καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά σε βάρος «αναγκαστικά», όμως όπως διευκρίνισε σήμερα.
Από την Κατερίνα Κατή – Documento
Ακόμα και με τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της Ασπίς Πρόνοια, Παύλου Ψωμιάδη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επιχείρησε να συνδέσει τις απειλές που όπως υποστηρίζει δέχεται για την ζωή του ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης. Παρ’ όλα αυτά ο εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισής του.
Αν είναι πράγματι στόχος, θα αποτελεί εξίσου στόχο κι αν αφεθεί ελεύθερος , υποστήριξε ο εισαγγελικός λειτουργός.
Είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευση του: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θα αποτελεί εξίσου στόχο αν αφεθεί ελεύθερος. Με ποιο τρόπο θα διαχειρίζεται, όπως λέει, ο ίδιος τη σωματική του ακεραιότητα; Πιστεύω ότι υπάρχουν εκβιασμοί,άτομα που ενδεχομένως δεν θέλουν να πει κάποια πράγματα, είναι όμως αντικείμενο διερεύνησης.
Υπάρχουν συμβόλαια, υπάρχουν οι Τουρκοι που είναι εν δυνάμει εκτελετές; Αυτά τα κυκλώματα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τις απειλές ακόμα κι αν αφεθεί ελεύθερος. Μέχρι τώρα τα όργανα της Πολτιείας έχουν διαφυλάξιε την σωματική του ακεραιότητα.έχει καθήκον η Πολιτεία να εξετάσει τις καταγγελίες του, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν εξασφαλίζεται αν αφεθεί ελεύθερος η ακεραιότηητα του.
Εύχομαι αν έχει στοιχεία να τα αξιοποιήσει για να πετύχει καλύτερη τύχη γι αυτόν και την οικογένεια του. Στην παρούσα φάση στον χώρο που φυλάσσεται δεν κινδυνεύει.
Το δικαστήριο διέκοψε την συνεδρίασή του για τις 10 Ιουλίου, οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης του Γιάννουσάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.