Κυψέλη: Συνελήφθησαν οι γονείς των δύο αδελφών που δολοφόνησαν τον 28χρονο – Βρέθηκαν 2 μαχαίρια

Στην σύλληψη των γονέων των δύο αδελφών που ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 28χρονο άνδρα, το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024, στην Κυψέλη, προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η σύλληψη των γονέων έγινε επειδή ο ένας από τους δράστες είναι ανήλικος (17 ετών). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δύο μαχαίρια, τα οποία θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Μας κακοποιούσε σεξουαλικά από όταν ήμασταν παιδιά» υποστήριξαν τα δύο αδέλφια

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο τα δύο ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδελφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και ο 28χρονος στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν τους «ξύπνησαν» άσχημες μνήμες και έτσι προχώρησαν στη δολοφονία του.

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου. Αυτός σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων αναζητώντας βοήθεια. Τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέλφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 28χρονου

Σε βίντεο που μετέδωσε το OPEN, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο. Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

«Δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει»

Αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο στον δρόμο, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό.

«Τον είδα που περπατούσε και στην συνέχεια έπεσε κάτω. Γινόταν εδώ χαμός γιατί είχε κλείσει ο δρόμος λόγω τροχαίου και είχαν κατέβει επιβάτες από λεωφορεία. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε μέσα στο λεωφορείο το μαχαίρωμα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έγινε στον πεζόδρομο. Δεν φώναζε, ούτε ζητούσε βοήθεια. Ο άνδρας δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει» ανέφερε αρχικά.

«Το ασθενοφόρο έφτασε έπειτα από 10-15 λεπτά, αλλά είχαν ήδη έρθει διασώστες με μηχανή. Είχε τις αισθήσεις του» πρόσθεσε.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.