Τα «πηγαδάκια» στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στη Ρηγίλλης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο επικρατεί έξω από τα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης όπου λαμβάνει χώρα το street party για τα 50 χρόνια της παράταξης. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις στελεχών για τη Νέα Δημοκρατία η οποία όπως επεσήμαναν επί πενήντα χρόνια βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ακολούθησε ακόμη ένα επετειακό βίντεο για την ιστορία του κόμματος, το οποίο περιέχει σημαντικές στιγμές και πρόσωπα, από τον Οκτώβριο του 1974 μέχρι και σήμερα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζονται στο βίντεο.

Στην εκδήλωση παραβρίσκονται μεταξύ άλλων οι: οι: Παύλος Μαρινάκης, Μαρία Συρεγγέλα, Γιώργος Μυλωνάκης, Ζέττα Μακρή, Κώστας Μπακογιάννης, Διονύσης Σταμενίτης, Βασίλης Υψηλάντης, Περικλής Μαντάς, Μαρία Κεφάλα, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Θανάσης Κοντογεώργης, Βασίλης Γιόγιακας, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας, Νίκος Ρωμανός, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Καλαφάτης, Ειρηνη Αγαπηδάκη, Θανάσης Μπούρας, Γιάννης Καλλιάνος, Μάκης Βορίδης,  Γιώργος Καλαντζής, Χρήστος Μπουκώρος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Διονύσης Χατζηδάκης, Θεόδωρος Λιβάνιος, Στέλιος Κουτνατζής.

Από την εκδήλωση απουσιάζουν οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος και πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.