Θεσσαλονίκη: Νεκρός 33χρονος δικυκλιστής έπειτα από σύγκρουση με αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ Σερρών

Θανατηφόρο Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 33χρονος Δικυκλιστής Χάνει τη Ζωή του σε Σύγκρουση με Αστικό Λεωφορείο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 33χρονος δικυκλιστής ενεπλάκη σε τροχαίο με αστικό λεωφορείο της γραμμής «64». Μετά τη σύγκρουση, ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλλού. Στις φωτογραφίες από το σημείο του συμβάντος φαίνεται το μπροστινό μέρος του λεωφορείου να έχει υποστεί ζημιά από τη σύγκρουση, ενώ το δίκυκλο έχει παραμορφωθεί εντελώς.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματισμένο δικυκλιστή. Παράλληλα, πηγές από το ΚΤΕΛ Σερρών ανέφεραν πως ο επαγγελματίας οδηγός του λεωφορείου, ένας έμπειρος άνθρωπος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.