Με κάθε μέσο αναχωρούν οι αδειούχοι του Αυγούστου – Γεμάτα τα λεωφορεία και τα πλοία

Με κάθε μέσο αναχωρούν και σήμερα (07/08) οι αδειούχοι του Αυγούστου αλλά και τουρίστες, που εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και στα ΚΤΕΛ, όπου φεύγουν γεμάτα τα περισσότερα λεωφορεία. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες έχουν κλείσει το εισιτήριό τους μερικές ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να προλάβουν μία θέση.

Με πληρότητα που αγγίζει το 100%, φεύγουν και τα πλοία για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη. Χθες (06/08), από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια, από το Λαύριο 6 ενώ από την Ραφήνα 10. Από όλα τα λιμάνια της Αττικής αναχώρησαν για τα νησιά 34.550 επιβάτες.

Πολλοί από αυτούς, έκλεισαν εδώ και πολύ καιρό τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ώστε να κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή προσφορά και τιμή, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα φιλοξενηθούν σε εξοχικά φίλων και συγγενών για να γλιτώσουν τα έξοδα της διαμονής, προκειμένου να μείνουν περισσότερο σε κάποιο νησί, χωρίς να τους προβληματίζει τόσο το κόστος.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.