Ηχηρή παρέμβαση από τον Πάνο Καμμένο: Προσοχή στο Άγιο Όρος, κίνδυνος να προκληθεί τεράστια κρίση!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας εφιστά την προσοχή για μια «τεράστια κρίση» που θα προκληθεί από τυχόν «χρήση βίας κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου»

Ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος πήρε ξεκάθαρη θέση, αναφορικά με τη διαρροή εγγράφου από την αστυνομία, με το οποίο ζητείται η στήριξη των μονών του Άγιου Όρους για την «έφοδο» της Αστυνομίας, ώστε να πραγματοποιηθούν εξώσεις.
Μάλιστα, με ανάρτησή του στο X, ο πρώην υπουργός Άμυνας προειδοποιεί για μια «τεράστια κρίση» που θα προκληθεί από τυχόν «χρήση βίας κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει τυχόν σχεδιασμούς για βίαιη παρέμβαση στη χερσόνησο του Άθω ως «τραγικό λάθος», καθώς και «άδικο».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

«Οποιασδήποτε μορφής χρήση βίας κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου θα είναι τραγικό λάθος ,άδικο και θα εγείρει χωρίς λόγο τεράστια κρίση στο Άγιο Όρος. ΠΡΟΣΟΧΗ ……»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.